null

Think like a wise man but communicate in the language of the people

 – William Butler Yeats (1865 – 1939)

Tigran Pnjoyan

Founder LivePixels

Over LivePixels

LivePixels is opgericht door Tigran Pnjoyan.
Door jarenlange ervaring in design en media is LivePixels gegroeid tot een echte professional op het gebied van webdesign, corporate solutions en interface design.
Daarnaast werken wij nauw samen met onze partners om een zo kwalitatief mogelijk product af te leveren.

Specialisatie

Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanleveren van content op maat met het oog op gebruiksvriendelijkheid, User Experience en Responsive Design. Ons doel is dan ook om informatierijke inhoud op een prettige manier te leveren aan de eindgebruiker.

Om dat te bereiken maken wij gebruik van diverse UX tools en technieken, lees hieronder meer…

Webdesign

Het web verandert, en wij veranderen mee. Er zijn steeds meer opties om aan content te komen en helaas is dit niet altijd gestroomlijnd op alle apparaten die toegang hebben tot informatie.

Bij het ontwikkelen van websites kijken wij streng naar uw eisen, maar ook aan de eisen van de samenleving die ondertussen al behoorlijk gewend is geraakt aan inhoud op maat.

Meer over Webdesign

User Experience Design

Door de jaren heen is User Experience (UX) gegroeid tot een echte must bij elk project wat met (eind) gebruikers te maken heeft. UX vult het gat die is ontstaan tussen ontwikkelaars en eindgebruikers door met beide partijen nauw samen te werken.

UX in het praktijk
Wij meten de wensen van de gebruikers en vergelijken die met de mogelijkheden van de ontwikkelaars. Daarnaast maken we gebruik van tools en technieken om prototypen te creëren.
Dit helpt de ontwikkelaars en de opdrachtgevers om al een idee te krijgen van het (eind)product zonder deze te ontwikkelen.

Wil je meer weten over User Experience?

Meer over UX

IT Solutions

LivePixels IT solutions kan uw onderneming helpen met:

  • Procesoptimalisatie
  • Gebruikersinterface ontwikkeling
  • Communicatie en handleidingen (user guides)
  • Huisstijl/branding
  • Testen van processen en services

Meer weten over IT Solutions?

LivePixels IT Solutions